GSG AS

Om oss

GSG ble etablert i 2014 og drev da i all hovedsak med ulike oppdrag innen metallarbeid. Vår daglige leder og grunder, Roger Erlandsen, så et behov i markedet innen plast, plastsveising og utvikling av ulike produkter inne plate- og rørarbeid.

Vår historie

Bedriften byttet da hovedvirke og har siden tilbudt tjenester innen dette. Allerede fra oppstart i 2014 har vi vært leverandør til havbruksnæringen, og våre teknikere har gjennom dette opparbeidet seg solid og bred erfaring innenfor plastfaget.

Bedriften ble startet i Lakselv, i Porsanger kommune, men i 2020 flyttet bedriften sin lokasjon og holder nå til i Kunes, i Lebesby kommune. En liten bygd med få fastboende, men med nærhet til havbruket. Bedriften har beholdt kontoravdeling i Lakselv, og det er derfor mulig å oppsøke oss også der.

Siden oppstart har bedriften stadig vokst og vi har i dag 9 faste ansatte og jobber hele tiden med utvikling og et ønske om å vokse videre. I perioder der det er behov for økt arbeidskraft har vi svært dyktig mannskap som trer inn.

Våre sveisere er sertifisert i henhold til NS 416 og NS-EN 13067. Vi har utstyr og maskiner til å løse de fleste oppdrag, og ved bruk av vårt portable utstyr kan vi løse oppdrag på stedet.

Har du en utfordring eller en ide? Kontakt oss gjerne for konsultasjon. Den beste løsningen finner vi sammen!

nb_NO