Enorme besparelser med bruk av VR-teknologi

Besparelser med VR teknologi

Finnmarkbedriften GSG AS har utviklet en eget system for bruk av virtuell teknologi (VR) som sparer kundene for enorme summer. Besparelser i både tid, faktiske kostnader og redusert miljøbelastning er betydelige og det er i tillegg bedret HMS og mange praktiske fordeler ved teknologibruken.

– Se for deg at du har stålkontroll på alt fra den første tegningen til ferdig sammenstilt, testet og dokumentert prosjekt. Er det mulig spør du kanskje. Ja, det får vi til med vårt VR-system, sier daglig leder og gründer, Roger Erlandsen i GSG AS.

Går det Så Går det

GSG AS ble etablert i 2014 og drev da i all hovedsak med ulike oppdrag innen metallarbeid. Daglig leder og grunder, Roger Erlandsen, så et behov i markedet innen plast, plastsveising og utvikling av ulike produkter innen plate- og rørarbeid. Bedriften byttet da hovedvirke og har siden tilbudt tjenester innen dette.

– Allerede fra oppstart i 2014 har vi vært leverandør til havbruksnæringen, og våre teknikere har gjennom dette opparbeidet seg solid og bred erfaring innenfor plastfaget, forteller Roger Erlandsen.

Bedriften ble startet i Lakselv, i Porsanger kommune, men i 2020 flyttet de lokasjon og holder nå til i Kunes, i Lebesby kommune. En liten bygd med få fastboende, men med nærhet til havbruket. Bedriften har beholdt kontoravdeling i et tidligere banklokale i Lakselv.

– Siden oppstart har bedriften stadig vokst og vi har i dag 14 faste ansatte og jobber hele tiden med utvikling og et ønske om å vokse videre. I perioder der det er behov for økt arbeidskraft har vi svært dyktig mannskap som trer inn, sier Erlandsen.

Kilde: Les mer på maskinregisteret.no

Facebook
X
LinkedIn
nb_NO